Зірковий фітнес-тренер Андрій Хомицький та український шоумен, хореограф Влад Яма провели спортивний батл в прямому ефірі.

Відомий тренер Андрій Хомицький кинув виклик популярному танцюристу Владу Ямі. Шоумен виклик прийняв і минулої суботи, 4 квітня, під час онлайн-трансляції відбувся спортивний поєдинок між двома зірками.

Згідно правил, які озвучив фітнес-тренер, всі гладачі діляться на дві команди, вони вибирають для себе капітана - Хомицького чи Яму. Відповідно, якщо програє чийсь капітан, то і всі, хто в його команді, виконують разом з ним штрафне фізичне покарання — 10 присідань. Крім того, команда отримує штрафний бал.

Також узгодили покарання для того капітана, хто в результаті цього батлу програє. Той, хто програє повинен буде зголити бороду в прямому ефірі відразу після закінчення поєдинку.

Батл вийшов напруженим, але цікавим та емоційним. А от хто з зірок переміг у спортивному змаганні, і хто залишився в результаті без бороди — дивіться у відео.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Хомицький оголосив про всеукраїнське онлайн-тренування

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Андрій Хомицький знайшов заняття дітям на карантині

Також Знай.ua писав, улюблений тренер Камінської показав, як "зліпити" тіло мільйонера за 15 хвилин - прості вправи