Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала сміливе фото з нової фотосесії, на якому виглядає дуже молодо і свіжо.

Як видно, в об'єктиві фотографа Джанабаєва з'явилася в спокусливій позі і пристрасному образі. Вона присіла на високий табурет, і поклала руки на нього. На ній тонка червоне боді з рукавами, яке підкреслило ідеальну фігуру і оголила довгі ноги в червоних туфлях на шпильці. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою в тон наряду. У підписі до фото Собчак написала: "Дістала свій найкращий наряд, збираюся з думками, адже важливо красиво прийти в цей світ, незважаючи ні на що". Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.