Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. А цього разу зірка виклала зухвале спокусливе фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі.

На новому знімку зоряна красуня позує на сірому фоні в образі зайчика. Для фотосесії Даша одягла чорну блузку з прозорими рукавами і латексним корсетом. При цьому на ній також латексна коротка спідниця гірчичного відтінку. Волосся співачки зібрані в тугий хвіст, а на її обличчі чорна маска з заячими вушками. У підписі до фото Астаф'єва дала зрозуміти, що це рекламна публікація, а фанати кинулися обговорювати знімок. Зірку завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.