Відома співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною з обкладинки Playboy, часто радує шанувальників незвичайними постами про своє життя. Так і цього разу зірка виклала забавне "хоум-відео", на якому з'явилася в незвичайному амплуа.

Як видно на ролику, Даша лежить на дивані і дивиться по телевізору свій же виступ. На ній довге біле домашнє плаття, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. у якийсь момент вона повертається до камери і тут видно її пишне декольте, яке вона і не збиралася прикривати. У підписі до відео Даша написала: "Хлопці, ну що вам сказати... З хорошим телевізором, як з чоловіком – завжди приємно, коли не тільки красень, а ще вірний друг і помічник! Просто не хочеться виходити з дому". Шанувальники в захваті від нової публікації Астаф'євої, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.