Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила трепетну ранкову фотосесію з коханим, яку влаштувала парочці фотограф через веб-камеру. Віра і Роман показали, що не нудьгують вдома під час карантину через коронавірус COVID-19, зачарувавши численних шанувальників чорно-білою серією знімків.

Ранкова сімейна фотосесія не виходячи з дому;))) ⠀ Photo by @lola_mamadzhanova 🙌🏼 Спасибі Тобі велике🤍 ⠀ Спонтанно передаємо естафету @marta_adamchuk ! Дівчатка, зробіть красу на радість Instagram;)
, - поділилася радістю Кекелія. Фолловери залишилися в захваті: "Класно вийшло!", "Передай Ромі, що в світі не залишилося сексу, тому що весь він пішов у Роміни вуса)))))", "👏👏👏 дивно привабливо", "Яка чарівна фотосесія👏", Неперевершені фото👍👏👏👏", "Дивовижні фото, емоції,люди! 👏💞👏", "На останньому фото схожа на Роуз з Тітаніку 😍", "Суппер! 👏Завжди на позитиві🙌😍Шикарна пара💞", "На Кейт Увінслет тут сзожі", "Дуже круто і креативно!", "Віра схожа на Кейт Вінслет!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.