Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, позуючи в затишній домашній обстановці і закликаючи фанатів залишатися вдома у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, артистка вирішила поділитися рецептом апетитного згущеного молока, проте відразу ж попередила шанувальників, що їм буде потрібно багато часу і терпіння. Варто зазначити, що на час карантину Аліна перекваліфікувалася зі співачки у блогера, встигнувши вже записати відео з приготуванням піци, грибних котлеток, курячого пирога, печива, салату.

Всім привіт😘 Дуже легкий рецепт 🙌🏼 Згущене молоко❤️, є ще й ПП версія, але трохи складніше:) про неї в інший день і якщо когось зацікавить...а зараз почнемо, запасіться терпінням і часом... Інгредієнти: 1️⃣Літр молока 2️⃣700 грам цукру 3️⃣ванільний цукор 4️⃣60 грам масла Після загустіння, молоко краще процідити крізь ситечко, щоб не було грудочок🙌🏼 всім приємного апетиту!!!
, - поділилася рецептом Гросу. Фолловери ж взялися коментувати відео, дякувати Аліні і давати їй поради.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.