Учасниці реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" фліртували з фронтменом гурту "Антитіла". Нова тиждень була присвячена темі лідерства. Так, на конференції кожна з пацанок зробила доповідь.

"У мене було щось про феміністок і суфражистках, – розповідає учасниця "Від пацанки до панянки", Катя #Канарейка Устинова. – Про те, що чоловіки думають, ніби вони сильніше. Але це далеко не так. Ось, наприклад, коли я вип'ю пляшку горілки, спокійно йду спати. А чоловіки можуть сидіти і плакати".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Я розповідала, що заважає людям досягти мети, – каже ще одна героїня реаліті Нового каналу, Євгенія #Батюшка Мазур. – І вирішила привести в приклад себе, щоб слухачів зачепило. Зізналася, що пропустила вступні іспити в університет, тому що була під кайфом. Коли я говорила, то бачила, що їм цікаво. Вони дивилися на мене, задавали питання".

Але найбільше уваги «пацанок» залучили присутні на конференції зоряні слухачі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Був телеведучий Андрій Кіше, – перераховує Катя #Канарейка Устинова, – Він трохи схожий на індуса і на хлопця, якого можна розвести. Думаю, що я б швидко його розвела. Була діджей Нана, у якій фантастично прямий ніс. Я навіть зробила їй про це комплімент. Але найбільше мою увагу привернув Тарас Тополя з групи "Антитіла".

"Пацанка" навіть сіла поруч з музикантом, щоб особисто з ним познайомитися.

"Я запитала, як його справи, – зізнається Катя #Канарейка. – Сказала, що мені дуже подобаються його пісні. І намагалася непомітно подивитися на його руку, щоб перевірити, чи дійсно він одружений. Але все-таки, на жаль, одружений".

Вікторії Альохіної теж дуже сподобався співак, але вона заперечувала це.

"Я не фліртувала з ним, – пояснила вона. – Просто під час доповіді, коли зайшла мова, сказала, що він нічого такий. Це не флірт, а комплімент".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, алкоголь підкосила героїнь шоу "Від пацанки до панянки", доведеться носити гіпс.

Як повідомляв Знай. ua, пацанкам влаштують "бомбу" на проекті, що чекає учасниць.

Також Знай. ua писав, що "пацанку" вигнали з проекту після скандальних витівок.