Американська супермодель палестинського походження Белла Хадід, яку раніше визнали найкрасивішою жінкою в світі, взяла участь у фотосесії для італійської версії журналу Vogue під час самоізоляції. Серію відвертих знімків опублікувала в Instagram-акаунті.

"Часи змінюються і робота з дому має новий сенс .... ", - підписала фотопідбірку знаменитість.

Зйомка проводилася дистанційно, знаменитість попозувала перед фотографом через веб-камеру. На одному з розміщених кадрів вона знялася оголеною, прикриваючись букетом квітів, який стоїть у вазі. На іншій фотографії Хадід затуляє груди туфлями на підборах, сидячи перед камерою в чорній спідниці з нашивками у вигляді квітів. Модель також відобразили без одягу в прикрасах французького бренду Chanel.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Автором дистанційної зйомки стала модний фотограф Бріанна Капоцці (Brianna Capozzi), а стилістом виступила Хейлі Волленс (Haley Wollens).

Фолловери моделі захопилися її зовнішнім виглядом і висловили своє захоплення схвальними коментарями під постом, які набрали 849 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нервуєш? Візьми в рот! Лікарі розповіли, як "обдурити" мозок в тривожні часи.

Як повідомляв Знай.uа, загадки мозку — вчені пояснили, чому ми не пам'ятаємо, як засинаємо.

Знай.uа писав, Джоан Роулінг випустила трохи чарів на школярів, зачинених на карантин - "Гаррі Поттер вдома".