Бути батьком близнюків завдання нелегке, але і весела. Багато хто з зірок також стали батьками прекрасних діточок-двійнят. Саме про них ми розповімо.

1. Мерайя Кері та її близнюки Моррокан і Монро

У Мерайї серйозні плани на майбутнє її дітей. Зірка готує своїх близнюків до сценічної кар'єри, а ще їх часто можна побачити разом з мамою в Instagram. Більш того, зоряні дітки вже встигли знятися в рімейку відео All I Want For Christmas Is You.

2. Дженніфер Лопес та її близнюки Макс і Емма

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Дженніфер Лопес також двійнята – вони успадкували від мами не тільки красу, але і талант – діти чудово співають. Еммі, схоже, більше зацікавлена в сценічній кар'єрі, вона вже приєдналася до своєї знаменитої мами під час захоплюючого виступу на Суперкубку в 2020 році.

3. Бейонсе і її близнюки Сір і Румі

Великого і щасливого майбутнього для своїх близнюків очікують і Бейонсе з Jay-Z. Імена Сір Картер і Румі Картер є зареєстрованими торговими марками в США (так само, як і ім'я їх старшої сестри Блю Айві Картер).

4. Зої Салдана і її сини-близнюки Сай Аридио і Боуї Еціо

Діти далися Зої дуже непросто – близнюки з'явилися раніше терміну — на 32-му тижні, і пологи були дуже складними. Зірка та її чоловік діляться, що це був важкий досвід. Але вони дуже щасливі і дякують долі за своїх діток. У близнюків Сай і Боуї ще є молодший брат по імені Зен.

5. Селін Діон і її сини Едді і Нельсон

Батько близнюків Селін Діон відомий співак, її чоловік і менеджер Рене Анжелі, помер у 2016 році. Проте пам'ять про нього зберігається і донині завдяки особливому ритуалу: кожну ніч Едді і Нельсон розмовляють з фотографією Рене і бажають йому спокійної ночі.

6. Джулі Боуен і її близнюки Джон і Гус

Мало хто знає, але Джулі Боуен була вагітна своїми близнюками, коли вона почала зніматися в "Американську сімейку". Однак, уважні глядачі могли помітити, що вона була в положенні в першому епізоді серіалу.

7. Мадонна і її близнючки Стелла і Естер

Шанувальники Мадонни знають, що вона всиновила 4 дітей з африканської країни Малаві. Серед них є близнюки Стелла і Естер. Мадонна також допомогла побудувати педіатричної лікарні в країні в якості подяки за дітей.

8. Ребекка Ромейн і її близнюки Доллі і Чарлі

Зірка зізналася, що спочатку виховувати одразу двох діток було дуже складно, але тепер, коли вони підросли, їй подобається спостерігати за їх дорослішанням. Малятка Ребеки Ромейн захоплені хореографією і люблять перетворювати свої щоденні заняття в мюзикли.

9. Кріс Хемсворт і його сини Трістан і Саша

Кріс Хемсворт щасливий батько двох близнюків. Актор зізнається, що виховував їх однаково, але характери у них зовсім різні. Трістан дуже спокійний, а Саша – маленький пустун, який любить пожартувати над своїм братом і сестрою. У близнюків є старша сестра, яку звуть Індія.

10. Дженсен Еклс і його близнюки Зеппелін і Ерроу

Можна подумати, що Дженсен Еклс назвав свого сина на честь популярної рок-групи Led Zeppelin, але справжня причина значно серйозніша. Коли хлопчик народився, пуповина була обмотана навколо нього, англійською мовою це називається zeppelin knot. Дженсен і його дружина Дэннил вирішили, що це справжнє диво, що їх дитина вижила, і вирішили дати йому символічне ім'я.

11. Гордон Рамзі і його близнюки Джек і Холлі

Близнюки Джек і Холлі дуже близькі і дружні між собою. Свій день народження близнюки відзначають разом, влаштовуючи гучні вечірки. А на 18-річчя вони запланували дещо особливе. Вони разом тренувалися і, щоб підтримати свою маму, яка в той час тільки що перенесла викидень, пробігли Лондонський марафон.

12. Патрік Демпсі зі своїми синами Салліваном і Дарбі

Сини Патріка Демпсі абсолютні протилежності. Салліван — маленький бунтар, а Дарбі дуже спокійний і зібраний. Але обидва підтримують батька в його хобі – перегонах. них також є старша сестра по імені Талула.

13. Майкл Страхан і його дочки-близнючки Софія і Ізабелла

Майкл Страхан обожнює своїх дітей, а їх аж четверо, але саме доньки-двійнята успадкували від батька талант. І Софія, і Ізабелла немов ангели співають, а також професійно займаються верховою їздою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ці зірки дали ляпаса гомофобам – топ найміцніших гей-шлюбів шоу-бізнесу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські двійнята вийшли заміж за близнюків, деталі неймовірною сімейної історії.

Також портал "Знай.ua" писав, що Енріке Іглесіас показав запальні танці з донькою, дитині Курнікової лише два місяці.