Фотограф Річард Корман розповів про унікальних архівних фото 24-річної Мадонни, які були зняті на полароїд в далекому червні 1983 року. Про це він розповів в інтерв'ю журналу I-D.

Річард розповів, що знімки були зроблені за місяць до виходу дебютного альбому Мадонни, який приніс їй широку популярність. Зокрема, Річард розповів, що їх з Мадонною познайомила його мама, яка працювала кастинг-директором і проводила відбір акторів у драму Мартіна Скорсезе "Остання спокуса Христа".

Майбутня світова зірка пробувалася на роль Діви Марії, проте їй не вдалося отримати роботу, але познайомилася з Корманом. У той час фотограф шукав цікавих людей для своїх зйомок.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Причому унікальні фотографії зробили зовсім випадково. Його мама в той момент працювала над створенням мюзиклу Cindy Rella, нової версії "Попелюшки", де Прінс Майкл Джексон або повинні були грати прекрасного принца, а соул-співачка Арета Франклін – злу мачуху.

Так, кастинг-фотографії Мадонни з усією інформацією про мюзиклі потрібно було швидко відправити в компанію Warner Bros на затвердження. Річард зробив 66 полароидных знімків Мадонни в нью-йоркській квартирі її брата Крістофера (за словами Кормана, починаюча співачка сама зробила собі макіяж і підібрала образи). Фільм так і не був знятий, а поляроїди просто загубилися на кілька десятків років.

Нагадаємо, Мадонна розкрила світові очі провокаційними фото.

Як повідомляв Знай. ua, Мадонна зазначила 61-й день народження гарячими танцями у військовій формі.

Також Знай. ua писав, що Мадонна принизила темношкірих дочок перед фанатами і жорстко поплатилася за расизм.