Культову американську співачку Мадонну звинуватили в расизмі. Так, користувачі соцмереж обурилися через фотографії, які поп-діва виклала в Instagram.

60-річна Мадонна залила в Insta-сторіс знімки своїх прийомних темношкірих доньок - близнюків Стели і Естер. Для фото співачка використовувала четвертинки кавуна, які мали виглядати як сукня і спідниця.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

При цьому Мадонна забула, що існує стереотип про те, що афроамериканці люблять кавуни. Це є образливим для них, а подібні зображення вважають расистськими.

"Білі люди знущалися над темношкірими через їх любов до кавунів ще з часів рабства. Я впевнений, що Мадонна обізнана про це. Вона – біла жінка, яка виховує темношкірих дітей, і повинна усвідомлювати свої дії", – заявив один із користувачів Twitter.

Примітно, що співачка видалила з Instagram скандальні кадри, але особисто ситуацію так і не прокоментувала.

Нагадаємо, що Мадонна після прибуття в нью-йоркський аеропорт імені Джона Кеннеді, намагалася увійти до приміщення інкогніто, сховавши обличчя під паранджею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мадонна прикрасила обкладинку журналу The New York Times.

Також портал Знай.uа писав, що Мадонна представила кліп на композицію Crave, яку вона записала спільно з репером Swae Lee.