Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька знімків з нової фотосесії, на яких з'явилася в досить дивно образі.

Схоже, цю фотосесію Маша влаштувала, щоб бути в тренді. Як відомо, на карантині в соцмережах з'явилися фото дівчат, які фантазують на тему, як би виглядали заарештовані поліцією. Схоже, Марія вирішила також поекспериментувати на цю тему, але, на думку фоловерів, трохи перестаралася. Перед камерою дівчина з'явилася розпатланою і з синцями на обличчі. У підписі до знімків Маша написала: "Не хвилюйтеся, зі мною все добре, це просто mugshot. А як ви ставитеся до сучасним трендам?". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати ці фото.

Коментарі під постом Маші
Коментарі під постом Маші

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.