Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку кількома яскравими кадрами, на яких позує зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною і Аллою Пугачовою, яку в підписі до посту вітає з днем народження.

На фото Світлану можна побачити в бежевих брюках з чорним поясом і об'ємної білій блузці з воланами-жабо. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. А ось Алла Борисівна на цих знімках з'явилася у вільному червоно-чорній сукні абстрактного візерунка, а свій образ доповнила чорним бантом-обідком. У підписі до публікації Лобода написала: "Дорога Алла Борисівна! Напевно, найкраще, що можна побажати сьогодні – це здоров'я Вам і Вашій родині! Нехай у Вашому домі завжди живе радість! Ви дали світу так багато любові, і в цей день мільйони людей посилають вам свою любов у відповідь. З Днем народження, Алла Борисівна! Країна вас любить, і ми теж!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.