Популярна співачка Віра Брежнєва, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра" і заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу красуня показала в мережі майже десяток знімків з нової автомобільної фотосесії.

На нових фото, які продемонструвала зірка, її можна побачити в декількох образах, але неодмінно поруч з автомобілем. На кількох знімках Віра позує разом зі своїм другом-ресторатором, який, схоже, теж не проти взяти участь у фотосесії. Треба сказати, що Брежнєва дуже стильно і гармонійно виглядає поряд з елітними авто, а ще вона в черговий раз продемонструвала ідеальні форми і вигини фігури. У підписі до публікації співачка написала: "Скільки всього я встигла зробити до карантину – сама радію! Наприклад, зустрілися з ресторатором – поговорили про наших улюблених машинах і задавали один одному цікаві питання для @gqrussia".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.