Відома українська співачка, солістка групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр біля басейну, позуючи на камеру під час карантину через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників сидіти вдома, як це роблять вони з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, артистка виставила кілька пікантних ранкових фото, позуючи лише в міні-топі і трусиках, засвітивши струнку фігуру.

Ну ви зрозуміли 😉😂 забавно підписала один з кадрів Дорофєєва

Фолловери залишилися в захваті, не пройшов повз і чоловік Володимир Дантес: "Не зрозуміли)))", "Сексуально, естетично, не вульгарно - дуже красиво❤️", "За літерами нічого не видно. Прибери їх", "Ну так, якби я Дантесом був, я б взагалі легко вдома сидів, як нефіг робити", "То, напевно, назавжди ти красива", "Красуня😻", "Це як Дантес бачить тебе вранці❤️", "Як завжди КРАСУНЯ!😍🔥", "Вах😻❤️", "Сексі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍👏👏👏🙌", "Мені здається напис тут зайвий😂🔥".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.