Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку і часто радує шанувальників веселими роликами і знімками.

Цього разу зірка "Аферистів в сітях" поділилася цікавою фотографією, на якій позує з величезною ложкою на кухні "велетня".

Також Лебідь запропонувала підписникам вгадати, хто стане новою учасницею 6-го сезону, і прикріпила жартівливий відео-анонс.

"Хто нова учасниця "Аферисти в сітях"?😎" - підписала кадр Олена-Крістіна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що головною героїнею ролика став французький бульдог на ім'я Сара. Таким незвичайним способом телеведуча показала, як вибирала з Розенком свого улюбленця.

На відео видно, що дівчина з великою радістю вибирала цуценя в притулку. Один із них підбіг до Лебідь, застрибнув на руки і облизав її обличчя.

"Все, забираємо!", - за кадром сказав Розенко, на що Христина відповіла ствердно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "розлючена" подруга нареченої Розенка напала на телеведучу просто серед білого дня.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексміністр Розенка з допомогою свого мохнатика змусив кохану лазити по стінах.

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови.