Голлівудський красень Джонні Депп вирішив потішити своїх шанувальників в період світової пандемії і завів свій особистий аккаунт в Instagram.

Самоізоляція не лишень вносить корективи в звичне життя більшості людей, а й змушує їх змінювати власні принципи. Саме так вчинив 56-річний Джонні Депп, завівши офіційні акаунти в Instagram та Facebook, хоча раніше був категорично проти соцмереж і неодноразово говорив про це в своїх інтерв'ю.

Посидівши на карантинному "голодному пайку" спілкування, думка Джонні на щодо цього різко змінилася, і тепер актор буде спостерігати за життям своїх друзів і колег в інтернеті, а також сам ділитися з ними новими постами.

Наразі в Facebook Депп опублікував лише кілька своїх знімків. А от в Instagram у новоствореному аккаунт @johnnydepp з'явився перший вельми оригінальний - просто білий квадрат.

Та як тільки він був опублікований, і Джонні Депп почав спілкуватися з фанатами в коментарях, за 12 годин аккаунт набрав понад 130 тисяч підписників, в тому числі близький друг Джонні - Мерлін Менсон.

Відразу ж після того, як аккаунт пройшов верифікацію, Джонні видалив фото білого квадрата і опублікував свій знімок, зроблений на зйомках однієї з картин. У підписі до нього він привітав понад 178 тисяч осіб, які вже встигли на нього підписатися.

"Всім привіт ... Дещо знімаю для вас прямо зараз ... Дайте мені хвилинку",- написав Депп.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До слова, пару років тому в одному з інтерв'ю Депп заявив, що не бачить сенсу вести соцмережі й гадки не має, як працює Facebook і все інше. Він зазначав, що йому довелося б наймати спеціальну людину, яка б вела його аккаунт.

А думка про те, що більша кількість людей будуть ходити на фільми з його участю в кіно, якщо він раптом почне викладати фото свого сніданку в Instagram, здавалася йому безглуздою. Також актор відзначав, що не в захваті від всієї цієї "гонитви за лайками".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп вперше розповів, хто змусив його плакати щодня

Як повідомляв портал Знай.ua, Джонні Депп знову опинився в центрі скандалу.

Також Знай.ua писав, колишні кохані взялися відбілювати ім'я Джонні Деппа