Телеведуча і "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко поділилася простою інструкцією фарбування яєць на Великдень.

Відео з порадами з техніки фарбування красуня-дружина телеведучого програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Почала готуватися до Великодня! З дитинства обожнюю всю цю передсвяткову метушню! Коли на всю хату пахне маминою пасочкою з цукатами, і вже просто кортить відламати верхівку і з'їсти всю солодку глазур😋 Цього року, сама ставши господинею на кухні, вперше спробую спекти паску! Сподіваюся, вийде. А ось в чому я точно відчуваю себе кваліфікованим спеціалістом, так це в розфарбовуванні яєць)) Улюблена справа напередодні Пасхи з ранніх років! Цього разу, крім класичного способу фарбування, вирішила спробувати новий для себе метод декорування. За допомогою серветки😯 Виявилося так просто - і так красиво! І нешкідливо. Негайно ділюся з вами своєю інструкцією - всі етапи на відео в каруселі. Гортайте і беріть на замітку😉" - написала Олександра.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Нагадаємо, Саша Кучеренко розповіла, якими стравами балує Дмитра Комарова.

Як повідомляв портал Знай.uа, суддя "МастерШеф" поділилася рецептом паски по-французьки.

Також портал Знай.uа писав, зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв на Великдень.