Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними кадрами в Сторіс, запропонувавши шанувальникам поставити їй запитання. Так, артистка відповіла на кілька найнезвичайніших з них, розповівши про комплекси, плани на день народження 21 квітня, зізналася, чому її назвали Надія, чи боїться захворіти коронавірусом, а також забавно прокоментувала незручні питання. Варто відзначити, що під час карантину через коронавірус COVID-19 красуня закликає шанувальників сидіти вдома, як це роблять вони з чоловіком Володимиром Дантесом.

Як виявилося, Дорофєєву назвали Надією на честь бабусі, однак при народженні батьки розглядали ще декілька імен, наприклад, Тереза, що досі дуже смішить співачку. Красуня зізналася, що боїться коронавірусу і піддається паніці, адже від небезпечної недуги поки не винайшли вакцину. Дівчина зазначила, що любить більше - сукні або спортивні речі, підкресливши, що любить стильні вбрання. Також Надя дала важливу пораду невпевненій в собі шанувальниці, зізнавшись, що у неї самої є комплекси, однак не можна себе з кимось порівнювати, адже усі люди абсолютно різні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.