Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала дивне фото, яким показала, як відсвяткувала день народження.

Як видно, Христина сфотографувала себе сама, вона з'явилася перед камерою з оберемком квітів і кульками. На ній світлий піджак, волосся завите і красиво укладені, а на обличчі – торт. У підписі до фото Асмус написала: "Улюблені, спасибі! Фантастично ніжний і смачний був торт! Ще й зволожує шкіру добре. Спасибі вам всім за фідбек з приводу прямого ефіру! Я так розумію, вікторина всім зайшла! Ну кайф, кайф! Можемо проводити іноді. У різних форматах і з різними призами. Шо скажете? Хто дивився/брав участь?". Фолловери не пройшли повз і почали активно коментувати фото зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.