Слава - явище дуже недовговічне. І втриматись на піку зірковості неймовірно важко. Часто зірки, які несподівано спалахнули своєю творчістю всю естраду, так само несподівано згасають. Як живуть забуті російські зірки 1990-х і 2000-х зараз.

Микита Малінін
На відміну від свого іменитого батька Олександра Малініна, Микита Малінін через деякий час після "Фабрики зірок-3", яку він успішно виграв, зник з очей. Сьогодні співак пише пісні для інших знаменитостей і іноді виступає в маленьких містах Росії. Також пробував свої сили в кіно, але зоряний батько артиста заявляє, що залишився незадоволений тим, як його син розпорядився отриманої славою.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

Оксана Ковалевська
На початку 2000-х російську поп-естраду "підірвала" гурт "Фарби". Прості і зрозумілі усім теми припали до душі шанувальникам, проте в 2006 році вокалістка та автор пісень Оксана Ковалевська залишила музичний колектив, посилаючись на вагітність.

Після цього дівчина записувала сольні композиції, але вони виявилися більш ліричними і серйозними, а тому не залучили стільки ж уваги, тому в 2018 році знаменитість повернулася в групу "Фарби". Зараз співачка гастролює з колективом по невеликих містах Росії і виступає на корпоративах. Ковалевська виховує двох дітей і поділяється в "Инстаграме" подробицями свого життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

Юрій Шатунов
В кінці 80-х вся країна співала пісню про "Білі троянди", а її виконавець Юра Шатунов став справжнім кумиром не одного покоління, але в 1991 році він покинув "Ласкавий травень". Тим не менш, сольною кар'єрою співак займався не надто активно, відучившись на звукорежисера в Німеччині.

Пізніше артист все ж почав випускати власний матеріал, однак альбоми наполовину складалися з нових версій старих, перевірених часом хітів. Остання платівка Юрія датується 2019-м. Зараз Шатунів гастролює по Німеччині, глибинці Росії і виступає на "Дискотеки 80-х", але про колишньої популярності, зрозуміло, не йдеться.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

"Отпетые мошенники"
Група "Отпетые мошенники" сьогодні не користується колишньою популярністю, але все ще продовжує виступати на різних святах, корпоративах, фестивалях і навіть сольних концертах. У 2019 році у музикантів вийшов кліп "В 90-х" на спільну пісню з Леонідом Агутіним.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

Акула
Оксана Почепа початку творчу кар'єру під псевдонімом Акула, і її розкруткою займався особисто Сергій Жуков, тому знадобилося зовсім небагато часу, щоб дівчина стала справжньою поп-королевою. Однак, як тільки контракт був розірваний, від слави не залишилося і сліду.

Її життя мало чим відрізняється від життя інших забутих зірок. Любов до музики перемогла, і з 2010 року співачка почала випускати авторську музику й альбоми самостійно.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

Банд'ерос
"Коламбія Пікчерз не уявляє, наскільки оглушливим був успіх колективу "банд'ерос" на початку 2000-х, однак рокіровки в складі і новий матеріал, кілька відрізняється від попереднього, зробили свою справу. Сьогодні популярність артистів вщухла, але творити вони не перестали: як і раніше пишуть пісні та випускає кліпи.

"Банд'ерос" виступає в Єсентуках, Кірові, Гродно та інших російських містах, а також на корпоративах. За деякими даними, за один виступ хлопці можуть заробити до мільйона рублів.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

"Корни"
Такі пісні групи "Корні", як "Я втрачаю коріння", "З днем народження, Віка!", "Плакала береза" і "Ти дізнаєшся її", займали перші позиції хіт-парадів, а "Наввипередки з вітром" і зовсім стала саундтреком культового серіалу "Кадетство".

Так тривало рівно до тих пір, поки продюсер не перестав активно займатися проектом. Потім колектив покинули Олександр Асташенок і Павло Артем'єв. Рівно з того моменту, як стверджують критики, ""Коріння" сильно одужали, і в цілому — вже не ті". Група втратила інтерес з боку замовників, але зрідка виступати їм все-таки вдається: один концерт коштує 220 тис. рублів.

Зірки 90-х, фото Іnstagram
Зірки 90-х, фото Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.