Відомий співак Вітас виклав на своїй сторінці в Instagram траурне відео, присвячене всім жертвам коронавірусної інфекції Covid-19. Артист написав, що не має наміру зображати радість вдома на карантині і поділяє скорботу родичів померлих.

"Дорогі друзі, в цей не легкий час, я не буду створювати псевдо радість у себе вдома (як типу я займаюся спортом і читаю книги )),як це роблять мої колеги. Я дійсно щиро переживаю за всю ситуацію. Сумую разом з родичами загиблих від Коронавірусу. Я хочу просто, щоб нас усіх Господь беріг.


І величезне спасибі Олександру Самсону за цю пісню ! ", - написав виконавець.


Ця пісня дійсно звучить як оберіг, як молитва, проникає в саме серце. Відеоряд складається з чорно-білих кадрів, на яких Вітас молиться і співає зі свічкою в руках, нарізка з виступів різних часів. Артист дав зрозуміти, що відчуває біль за все, що відбувається з нашим світом. Він також не втрачає надії, що Бог вбереже від негараздів, і це випробування вірусом скоро закінчиться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарям, яких направили в Нові Санжари для роботи з евакуйованими з Китаю, видали каски і бронежилети

Також "Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з салону літака, який евакуює українців з Уханя