Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле фото з доньками і привітала шанувальників зі святом Великодня.

Як видно, перед камерою сімейство Полякових з'явилося на "пікніку" у дворі, мабуть, їх заміського будинку. Дівчата сидять біля накритого великоднього столу з паскою, різнокольоровими яйцями і чайним сервізом. При цьому вбралися Оля і її дочки дуже незвично – як принцеси. Сама співачка з'явилася перед камерою в ніжно-рожевому вбранні з вишуканою капелюшком. Її старша дочка Маша – в красивому зеленому платті і теж з капелюхом на голові, а молодша Аліса – в блакитному вбранні з незвичайним головним убором. У підписі до фото Полякова написала: "Зі світлим святом Великодня! Щастя і благополуччя у ваші сім'ї".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.