Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка стала зіркою Instagram і Нового каналу, часто радує публіку у соцмережі яскравими фото і відео зі свого життя. В цей раз зоряна красуня показала забавне, на якому видно, що вона прийшла святити паску на Великдень. Щоправда, зірка позначила, що ролик був знятий минулого року.

Як видно, перед камерою зоряна Леся з'явилася з великоднім кошиком в руках. Вона стоїть поряд зі священником, який щедро окропив її святою водою, причому прямо в обличчя. В церкву телеведуча прийшла в яскравому синьому плащі середньої довжини і з темною хусткою на голові, а ось макіяж з обличчя змив батюшка, коли присвятив водою. У підписі до відео Никитюк написала: "Христос Воскрес! Посміхайтеся! #staytohavetomorrow #stayathome. P. S. 2019 рік". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати відео, жартома і засинаючи Лесю компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.