Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка вирішила похвалитися фанатам яскравим кадром з нової фотосесії, яку їй влаштувала відома українська фотографиня.

На знімку Леся позує з повністю оголеною верхнею частиною свого тіла, прикриваючи груди руками, та в довгих туфлях-лосинах. На геолокації готель бар.

В своїх історіях в інстаграмі вона показала ще декілька образів, які їй вдалося на себе приміряти для цієї фотосесії. Похизувалася вона і своїм струнким тілом та довгими ногами на камеру. Сподіваємося зовсім скоро можна буде оцінити результати їх роботи та помилуватися новими розкішними фото зірки.

Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Без уваги знімок не залишила і відома всім Даша Астафєва, яка прокоментувала фото:

Нагадаємо, Леся Нікітюк вирішила похвалитися фанатам яскравим кадром з нової країни, яку вирушила підкорювати.


Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка похвалилася, що зробила ремонт у вдома, і виклала відповідні фото. Також на кількох знімках Леся позує в компанії свого милого песика Рафіка.


Також "Знай.ua" писав, що Леся вирішила оригінально оголосити конкурс, в якому розігруються квитки в знаменитий цирк Cirque Du Soleil