Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими фото у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала милий кадр, на якому з'явилася у святковій обстановці. А у підписі до фото красуня написала трепетне послання до своїх передплатників, яких, до речі, вже понад 100 тисяч.

Як видно, перед камерою Олександра з'явилася у світлій кімнаті – в одній руці він тримає кошик з великодніми яйцями, а в другій у неї маленька пасочка з цифрою 100. Сама дівчина не дивиться в камеру, але мило посміхається, дивлячись на число – їм вона позначила кількість своїх передплатників в соцмережі. А у підписі до фото Кучеренко зворушливо привітала всіх з Великоднем і подякувала фоловерів за позитив, який вони привносять в її життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.