Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле святкове фото, на якому з'явилася одна.

Як видно, Христина позує, сидячи за столом з паскою, яйцями і чаєм. На ній світла сорочка оригінально фасону, але вона не виглядає ошатно. Хоча зачіска і макіяж дуже святкові, актриса дивиться в камеру, мило посміхаючись. У підписі до фото Асмус написала: "Христос Воскрес! З святом Пасхи! Миру, гармонії, любові, віри і здоров'я вам і вашим близьким!". Фолловери не пройшли повз і почали активно коментувати фото зірки, вітаючи її у відповідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.