Відкриваючи Twitter Стівена Кінга і читаючи про те, що на його задньому дворі щось різали бензопилою - можна запідозрити найжахливіше.

Насправді письменник виклав досить милі фото.

"У нашому дворі був мертвий ясен. У моєї дружини Табіти виникла ідея перетворити його в скульптуру з зображенням книг і тварин. Скульптором був Джош Лендрі. Він зробив це бензопилою", - написав Стівен Кінг у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми вже писали, що письменник Стівен Кінг заявив, що пандемія, схожа на COVID-19, повинна була відбутися, бо світ зараз дуже мобільний і глобализований - подорожі — це основа повсякденного життя.

У своєму романі 1978 року "Протистояння" Кінг написав про вірусну пандемію, спровоковану грипом "Капітан Торч".

Протистояння - постапокаліптичний роман, що оповідає про пандемію, яка вбила практично все населення світу, і про протистояння небагатьох що вижили після її припинення. Написаний за мотивами його ж раннього оповідання "Нічний прибій", опублікованого у збірнику "Нічна зміна".

Також Знай повідомляв, що український студент Валентин Лавренюк підписав контракт зі Стівеном Кінгом викупивши за 1 долар права на екранізацію його оповідання "Велотренажер" (2008) в рамках програми Dollar Baby. Фільм повинен вийти до кінця 2020 року.

Твір "Велотренажер" - це розповідь про художника Річарда Сифкіце, який намагається схуднути і їздить на тренажері в підвалі свого будинку в Нью-Йорку. Однак, чим більше Сифкіц худне, тим частіше його переслідують дивні ілюзії.