Відомий український продюсер і артист Потап вирішив не сумувати на карантині і запустив власний челлендж. Відповідне відео з танцем він опублікував в Instagram.

Участь у челенджі вирішили прийняти не тільки звичайні українці, але навіть російські співачки. Так, Лоліта і Бузова станцювали під зажигальную пісню. І Потап дуже здивувався такому сюрпризу від жінок.

"OMG!! #noxoxochallenge @buzova86 @lolitamilyavskaya, це сильна пара претенденток на наші призи", - написав Потап.

Потап вирішив у формі пісні і танцю нагадати своїм фанатам, що важливо на якийсь час обмежитися від поцілунків, обіймів, користуватися антисептиком і кашляти "в лікоть". Саме такі рухи і показують в танці музиканти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак шанувальники звернули увагу на те, як дивно повелася Лоліта – замість того, щоб кашлянути в лікоть, вона повернула голову до пахви, що дуже здивувало фанатів.

"Лоліта ніби свої пахви понюхала 😂😂", " Навіщо Лоліта понюхала пахву 😕", "Лоліта худіша Бузової", "Лола стала красунею", "І Бузова добре виглядає", "Лола шик, дошка справа псує картину", "Навіщо Лола нюхнула свою пахву?", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап в костюмі медузи показав, як не зійти з розуму в чотирьох стінах.

Як повідомляв Знай. ua, Потап зняв з Насті Каменських плаття і надів на себе, українці оцінили стрункі ніжки.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських і Потап розсмішили нестандартним святкуванням Великодня 2020.