Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів біля свого білосніжного будинку, позуючи на камеру під час карантину через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників сидіти вдома, як це роблять вони з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, артистка приміряла масивні черевики, стильну накидку і кепку, виставивши останній пост перед ювілеєм, адже 21 квітня зірковій красуні виповнилося 30 років.

Це я біжу вперед А потім трохи в бік 🖤 забавно підписала фото Дорофєєва

Фолловери залишилися в захваті: "Біжимо до 30-річчя ❤️", "останній пост коли тобі 29 років😢🙌😂", "Ще трохи і будемо вітати тебе😍❤️❤️❤️❤️❤️", "Спасибі що Пояснила 😂", "краща😍😍😍", "біжимо в нове життя, в 30 річчя😂🙌", "найкрасивіша🤤❤️🔥", "Летиш в день свого народження 😹❤️", "У кого то скоро День народження😂😍❤️", "Красива ❤️", "чому таке вбрання крутееее?🙌🔥".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.