Надя Дорофєєва – молода співачка з покоління мілленіалів, яка завоювала серця мільйонів фанатів по всьому світу. Тільки в її Instagram майже 5 мільйонів фоловерів. 21 квітня співачка відзначає 30-річний ювілей, який випав в карантин, але співачку це не сильно бентежить. У соцмережі Надя часто ділиться з шанувальниками своїми карантинними буднями і яскравими фото. У цій підбірці ми розповімо про найяскравіші миттєвості з життя Дорофєєвої, серед яких і період самоізоляції.

Мить 1. Вова Дантес: "Побажайте їй здоров'я!"

Після півночі, 21 квітня, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес опублікував у своєму Instagram цікаве привітання, але не їй, а своєму кумиру – Іггі Попа, який в цей день відзначає 73-річчя. "Вперше побачивши його у фільмі Плакса, відразу почав цікавитися його творчістю. Він гуру альтернативного року, один з моїх кумирів. І сьогодні у нього день народження! Йому 73! Зі святом, геній. А, ну і Надю Дорофєєву теж з днем народження", - написав Дантес. Правда, вже вранці Вова таки написав нове привітання, але теж не зовсім звичайне, і приклав до нього пляжне фото зіркової дружини.

2 Мить. Дорофєєва про своїй усмішці і своїх страхах

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Надя Дорофєєва – людина з приголомшливою посмішкою. Нещодавно співачка опублікувала портрет, який повною мірою демонструє її фірмову посмішку. А у підписі до фото написала: "Ви знаєте мене, як людини, що постійно посміхається. Не знаю чому так. Іноді помічаю, що я, навіть коли веду якісь серйозні або хвилюючі розмови, кажу з посмішкою і це абсолютно природний процес". Крім того, Дорофєєва закликала шанувальників зберігати оптимізм і більше посміхатися, навіть у такий нелегкий час, як зараз.

Мить 3. Дорофєєва карантин і втоми від відпочинку

14 квітня Надя виклала в мережу своє фото, на якому позує у дворі будинку біля басейну, а в підписі до кадру розповіла, що протягом місяця жодного разу не виходила з дому. "І знаєте, що? Я звикла. У мене повне відчуття робочих днів, тільки з різницею в тому, що тепер всі режимно, а в неділю – вихідний. А раніше вихідних у мене не було", - зізналася красуня. Також Надія розповіла, що тричі на тиждень у неї спорт, і тричі вона вивчає англійську. Ще на карантині у неї купа всяких зйомок в домашніх умовах, приготування їжі та прибирання. "Відпочивати добре, звичайно, але я втомилася", - говорить вона.

Мить 4. Кінець дуету "Время и Стекло"

11 березня стало відомо, що творчий дует Дорофєєвої та Олексія Завгородного "Время и Стекло", після 10 років роботи, розпадається. Цієї весни група планувала прощальний тур, але з-за карантину це не вдалося здійснити. "Коли я усвідомлюю, що група "Время и Стекло" існує 10 років, мене накривають змішані емоції – це страх, шок, але насправді нескінченний захват, гордість та щастя.", - зізналася співачка.

Мить 5. Стара-стара фотографія

Хоча група "Время и Стекло" розпалася, Надя і Позитив часом згадують, як виглядали на початку кар'єри – 10 років тому.

Время и Стекло, скрін з відео
Время и Стекло, скрін з відео

Мить 6. Канікули в Домінікані

У січні 2020 року зіркова пара – Надя Дорофєєва та Володимир Дантес веселилися і відпочивали в жаркій Домінікані. Вже кілька років поспіль пара відпочиває зі своїми друзями – Андрієм Шабановим і його дружиною Лерой Бородіної. Останні, до речі, поїхали раніше артистів, так що Надя скаржилася, що їй робити наодинці з Дантесом.

Мить 7. 2020-й – будь хорошим

Напередодні Нового року продюсерський центр Mozgi Entertainment записав новорічну пісню "20s" і зняли яскравий святковий кліп, в якому взяли участь Потап, Mozgi, Мішель Андраде і Дорофєєва з Позитивом. "Цінувати і радіти кожному дню. 2020-й – будь хорошим", - говорила тоді Дорофєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.