Співачка Надя Дорофєєва, екс-учасниця недавно колективу “Время и Стекло”, що недавно розпався відзначає 21 квітня свій 30-й день народження. Фанати в Instagram наввипередки вітають свою улюбленицю, а друзі-зірки публікують посади в її честь. Не залишився осторонь і харизматичний ведучий програми “Світ Навиворіт”, мандрівник і волонтер Дмитро Комаров. Він виклав у себе в Instagram фотографії з виконавицею і написав зворушливий пост.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

“З днем народження, Надюша Дорофєєва @nadyadorofeeva ! Людина, в якій підкуповує людяність🙂 Незважаючи нафантастичні досягнення в роботі, дуже проста і відкрита в звичайному житті дівчина. Неймовірно добра. Амбасадор нашого благодійного проекту #чашкакофе , яка готова в 25-градусний мороз дві години чекати медичний спецрейс на пронизливому вітрі, щоб особисто проводити підопічного. Готова кинути всі справи і полетіти на півдня в Мінськ, щоб провідати дитину. Особисто зустрічати і проводжати дітей на операції, причому непублічно, не "заради фоточки".. Готова перенести зйомки кліпу, якщо справа стосується благодійності. Справжній друг і дуже добра душа. З днем народження, будь щаслива)) Сьогодні зателефонували і загадали, щоб швидше закінчився карантин і можна було вітати один одного не тільки по телефону і в інстаграмі)” , - написав телеведучий.

Надя Дорофєєва (ДоДо), незважаючи на свою популярність, дійсно зовсім не “зоряна”. Це ніжна і чутлива дівчина, яка абсолютно щиро сміється і плаче, співпереживає і засмучується. Хочеться, щоб у світі було якомога більше таких людей — простих і талановитих.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.