Культовий голлівудський актор Джонні Депп вирішив порадувати своїх шанувальників в період світової пандемії через коронавірус COVID-19 і завів свій особистий аккаунт в Instagram. 56-річний красунчик в різних інтерв'ю не раз відзначав, що категорично проти соціальних мереж, однак явно занудьгува на самоізоляції або ж навпаки, вирішив підбадьорити мільйони фанатів по всьому світу. Менш ніж за тиждень знаменитість обзавівся більше 3,6 мільйонів фоловерами, втім, трапились і непередбачувані казуси в обличчі його російських шанувальників. Люди буквально засмітили коментарями 4 публікації артиста, передаючи йому "привіти" з Росії і виписуючи різні жарти.

"Раді Вас бачити Джек Горобець 🥰😘🥳🥳", "З Сибіру з любов'ю ❤️😍!!!", "Hi Vorobei! Де пляшка Рому!?) Йо-хо-хо", "Джонні ну слава богу, ти прийшов!!! І тепер ти з нами!!! Від душі душевно у душу!!!👍💪😉", "Джонні, ти великий молодець, що відкрив сторінку в інстаграммі. Тепер, мені є чим зайнятися! Я почну писати свою першу книгу на твоїй сторінці, а то у мене ворд не працює. Ти ж не проти, сподіваюся? Хоча, я думаю, що ні, адже ти сам закликав нас зайнятися чимось корисним і творчим!❤️😘 Котик ти наш!🇷🇺🇷🇺🇷🇺", "Всім привіт з півночі Росії. Сидимо на карантині.", "Виберемо Джонні в президенти? Трамп набрид", "Джонні, до тебе звертаються жителі села Опятки Зеленоскотської області Прижського краю. Коли нарешті завезуть корм свиням?! Що за неподобство".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, , щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп вперше розповів, хто змусив його плакати кожен день

Як повідомляв портал Знай.uа Джонні Депп знову опинився у центрі скандалу.

Також Знай.uа писав, колишні кохані взялися відбілювати ім'я Джонні Деппа