Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове відео, яке є трейлером нового проекту, в якому вона взяла участь.

Виявилося, що Крістіна зіграла роль вагітної дівчини в дорослому серіалі "Божевілля". На відео, яке показала актриса, можна побачити і інших російських артистів – там вони місцями виражаються матом. У підписі до фото Асмус попередила, що цей серіал для дорослих. "Яжмамок і моралістів відразу попереджаю – це треш комедія з самоіронією, пародіями і матом (для особливо чутливих можна вибрати доріжку з запікуваниями). 1 серія нашого серіалу "БЕЕЗУМИЕ" (де я ГРАЮ вагітну) вже доступна на КиноПоиск HD! Насолоджуйтеся. Серіал суворо 18+", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.