Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня веселий кадр, на якому позує в незвичайному образі, а за нею ніби підглядає "настирливий сусід".

Як видно на фото, перед камерою Никитюк з'явилася в будинку біля вікна, зосереджено поглинає спагетті і дивиться в камеру. Леся позує в яскравій футболці з принтом-фламінго, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу. При цьому "підглядає" за телеведучої відомий музикант Джаред Літо, якого вона прифотошопила до вікна. У підписі до веселого кадру Леся написала: "А ви підглядаєте за сусідами під час карантину? Ставте ✅в коментарях. My look #ѕамашила". Фани в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.