Учасниці десятого сезону шоу “Холостяк” на СТБ продовжують ділитися різними цікавими речами зі свого життя. Зокрема, існує стереотип, що сучасні дівчата, та і вся сучасна молодь в цілому, не любить читати. Насправді, це неправда. Читають і дуже багато! Наприклад, учасниця “Холостяка” Дано дуже любить книги. Вона підготувала добірку книг, яку рекомендує до прочитання всім.
Наприклад, величезне враження на героїню шоу справило творіння Германа Гессе “Степовий Вовк”. Також вона любить і хіт Оруелла “1984”. Крім того, вона дуже рекомендує до прочитання “Шантарам”, Грегорі Робертса і “Моторошно голосно і вкрай близько”, Джонатана СафранФоера.

Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ


Також дівчині близькі і філософія, і мотиваційна література. Наприклад, “До біса все! Бери і роби”, Річарда Бренсона, і цілком собі рідкість – “Государ”, Нікколо Макіавеллі. Очевидно, Дана небудь дуже любить філософію, або має високі амбіції до державного управління. Також в список “Холостячки” увійшли такі книги, як “Танго смерті” Юрія Винничука, “Баталіст” Артуро Переса-Реверте, “Трансерфінг реальності” Вадима Зеланда і “Чоловіки з Марса, жінки з Венери”, Джона Грея.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Учасниця "Холостяк-10" зізналася в сексі з дівчиною на всю країну – "Була старша на 12 років".

Також "Знай.uа" писав, що "Голе" побачення на "Холостяк 10" закінчилося істериками і розчаруванням, хто отримав заповітну троянду.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще