Бідним зіркам вже зовсім нічого робити на карантині. Очевидно, відсутність концертної програми і запису нових альбомів, всі справи вже перероблені. Мабуть, всі тренування вже перетренированы, домашні справи перероблені, діти одягнені, речі нагодовані, коти випрані. І тепер доводиться шукати нові способи, чим себе зайняти. Ось наприклад, Христина Асмус вирішила розважитися, опублікувавши пост з величезною кількістю питань. Цікаво, представники книги Гіннеса сидять в Инстаграме?
“Ну що, як ви? Де? З ким? Давно? Надовго? Як виглядає? Навіщо? Які? У чому сенс? Чи треба? Куди? Про що? Хто ви? Чому? З якою метою? Скільки? Чому? Чи є? Як багато? Хто сказав? На чому? Приємно? За що? Якого?”.

Саме так звучало пост Асмус. У вас теж рябить від цієї кількості питань? Ой, втім, не треба знущатися над людьми ще одним знаком.
Підпис додається до цілком рядової фотки, на якій Христина проводить карантин на дивані з пляшкою Кока-Коли. Дивно, що не бананово-буряково-дурианово-топинамбурным смузі. Хоча може саме тому Асмус і виглядає на фотографії такою щасливою?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.