Незадовго до госпіталізації в лікарню відома російська співачка Надія Бабкіна висловилася на адресу свого колеги по сцені Бориса Моїсеєва. Артистка закликала не забувати виконавця, який опинився в скрутному становищі. Бабкіна нагадала про трагедію в житті виконавця – близько десяти років тому він пережив інсульт і ще не до кінця оправився. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами Надії Бабкіної, нинішній концертний директор її театру "Руська пісня" Сергій Горох, раніше 26 років працював арт-директором Моїсеєва. Якось він прийшов до співачки і сказав, що ніколи не залишить епатажного артиста, який так багато для нього зробив. Бабкіна вважає, що це правильний людський підхід. Вона закликала інших підтримувати і допомагати Мойсея, як це робить Горох. "Просто зайвий раз зателефонувати і поговорити. Людині непросто", – констатувала Надія Бабкіна, додавши, що від цього ніхто не застрахований.

Борис Моїсеєв, скрін з відео
Борис Моїсеєв, скрін з відео

Варто відзначити, що зараз Надія Бабкіна перебуває в одній з московських лікарень – у неї двостороннє запалення легенів, а ось коронавірус у неї нібито не підтвердили. Російську народну артистку підключили до апарату ШВЛ і навіть ввели у штучну кому. Зараз її стан стабілізувався, вона проходить противірусну та антибактеріальну терапію – лікарі намагаються підібрати оптимальний спосіб лікування.

Надія Бабкіна, скрін з відео
Надія Бабкіна, скрін з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус - лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Духівник Путіна" став інкубатором смертельної хвороби.