Голлівудські актори Брюс Вілліс і Демі Мур розлучилися 20 років тому, але чомусь сидять на карантині разом. Зірки зібралися з дітьми у великому будинку і весело проводять час. 28-річна донька Вілліса Скаут розповіла в подкасті Dopey, чому він не зі своєю нинішньою дружиною.

Як з'ясувалося, Емма Хемінг і Брюс Вілліс повинні були приїхати до Демі разом, але дружина актора була змушена затриматися в Лос-Анджелесі. У підсумку Брюс виїхав один, припускаючи, що Емма приєднається пізніше. Але потім в Америці заборонили поїздки через карантин.

"Моя мачуха повинна була приїхати до нас з моїми сестрами, але моя молодша сестра, якій 7 років, пошкодила ногу, наступивши на голку у парку. Так що моїй мачусі довелося залишитися в Лос-Анджелесі, відвести її до лікаря і дочекатися результатів аналізів, а батько встиг приїхати сюди. В результаті подорожі стали божевіллям, так що мачуха з дітьми залишилася в Лос-Анджелесі", - пояснила Скаут.

За її словами, дуже забавно спостерігати за мамою і татом. Вони здаються "милими батьками з 1990-х, які вирішили виховувати дітей у маленькому містечку, а не в Лос-Анджелесі".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роберт Де Ніро, Джонні Депп, Брюс Вілліс – хто з відомих акторів потрапив у топ лиходіїв Голлівуду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися рідкісні дитячі фото Шварценеггера, Брюса Вілліса і Ван Дамма.

Також портал Знай.uа писав, що актори роблять найчастіше у своїх фільмах – Шон Бін вмирає, Том Хенкс пісяє.