Популярна актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала незвичайне відео, яким висміяла чутки про свою другу вагітність.

"Панове, я НЕ вагітна! 🙈 Спасибі, звичайно, за ваші щирі вітання. Мені, правда, дуже приємно☺️ Але перестаньте, будь ласка, гадати стать))))), питати як воно проходить вдруге і пропонувати пологи за бартером 😂 Я граю вагітну в новому онлайн-серіалі "Беезумие" на КиноПоиск HD 💻🔥", - підписала дивний ролик актриса.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус зіграла роль вагітної дівчини в дорослому серіалі "Безумие". На відео, яке показала актриса, можна побачити й інших російських артистів – там вони місцями виражаються матом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Гаріка Харламова Христина Асмус вирішила розважитися, опублікувавши пост з величезною кількістю питань.

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус оголила інтимну частину тіла і задала важливе питання своїм фанатам.