Скандальна російська актриса Христина Асмус в черговий раз намагається привернути до себе увагу в соціальній мережі Instagram. На своїй сторінці вона не перестає викладати нові фотографії як вдалі, так і не дуже.

Христина Асмус, Instagram

Так, в цей раз дружина гумориста Харламова показала серію знімків, на яких вона зображена в одному вбранні, але в різних позах.

Для фотосесії акторка вибрала чорне плаття-міні та такого ж кольору босоніжки. Своє волосся Асмус розпустила, а на обличчі – яскравий вечірній макіяж.

"Я знаю, що ви за другу фотку, тому навіть питати не буду 🤪", - підписала кадри Асмус.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Христина Асмус, Instagram

У свою чергу, користувачі мережі неоднозначно сприйняли гумор актриси.

"Не дуже вдале фото)", "Тобі погано, рвати хочеться чи що?" "На 2 фотці ви ніби медсестра з Silent Hill", "Самоіронія - 🔥🔥", "Вам тут 18?", "Відмінне почуття гумору у вас) і самоіронія👍", "Викликаємо екзорциста 😂💋", "Людина павук", "О боги! Мені б таку фігуру💖💖офігенна", "Як малолітка з 7-го класу", "Христинка, ти прям як дівчинка років 14-15)🙌❤️🙌", "Ніяк не може від фільму текст відійти🤣", "Харламов знімав на фото????", - прокоментували юзери.

Христина Асмус, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Асмус показала миле пляжне фото, однак у підпису до нього розповіла про неприємності, яка з нею сталася.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Асмус відпочивала в розкішному готелі на Мальдівах, і тепер, після повернення додому, вирішила згадати відпочинок яскравим фото.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Асмус відпочивала на казкових Мальдівах, однак з її недавнього поста стає зрозуміло, що її відпустка добігає кінця, і вона збирається додому.