Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Зараз артистка, як і більшість виконавців сидить вдома на карантині, а відтак, частіше почала приділяти увагу своїй зовнішності.

Зокрема, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона скоїла вкрай шокуючий вчинок. Так, співачка просто на камеру взяла до рук ножиці та почала відрізати собі волосся.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Ні, це не челендж… мені просто надоїло, все надоїло. Я буду стригтися налисо просто на ваших очах", - сказала у відео Лоліта, водночас відрізаючи своє волосся.

Варто зауважити, що фанати неоднозначно віднеслися до такої витівки. Одні запевняють, що вона правильно зробила, адже разом з волоссям вона й позбулася усього негативу, який останнім часом на неї "наплив", інші ж навпаки почали турбуватися за артистку та переконувати, що їй не потрібно залишатися без своїх чорних кучерів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також Знай.uа" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем: фанати не можуть відійти від шоку, відео.