Як відомо, знаменита українська та водночас російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, після Нового року зірка показала прихильникам те, в якій компанії вона провела це свято.

Відтак, на ролику видно саму та артистку та її колектив, які відзначають Новий рік не в люксових готелях, а в звичайні примірці, де й ніде яблуку впасти.

Лоліта Мілявська, wikipedia.org
Лоліта Мілявська, wikipedia.org

"Ось так, по-домашньому, як звично, ми з колективом зустріли Новий Рік !! Для мене це завжди було Хорошим продовженням у всьому! Всім чудового настрою і Любові!", - написала вона.

Зауважимо, що фанатам сподобалося таке відео і вони стверджують, що Лоліта є звичайною "людиною" з народу, а не "зірканута", як інші.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також Знай.ua писав, що Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.