Українська виконавиця Ірина Федишин заінтригувала своїх шанувальників загадковим заняттям на карантині. Так, у своєму Іnstagram Іра опублікувала коротке відео, на якому вона з макіяжем і зачіскою - легкі локони, загадково сдить в кріслі, а потім повертається на камеру і відсилає повітряний поцілунок. Одягнена вся у чорне і туфлі на високих шпильках з оригінальним переплетом.

За словами співачки, вона пропонує у коментарях пограти гру. Відгадати, чим же вона займається на карнатині без маски?!

Федишин, фото Іnstagram
Федишин, фото Іnstagram

"Так..., щось я розійшлася 😂 Ускладнюємо...🙄🤔 Як думаєте, що я робила у цей день? ☺️😜", - підписала виконавиця коротке відео.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери відразу взялись коментувати і висувати свої теорії: "Кліп Роман", "Каталася на лижах!!!", "Зйомки кліпу на пісню Роман)", "Немного похожа на Джулию Робертс", "Тільки там була біла сорочка а тут чорна".

Скріншот коментарів Федишин, фото Іnstagram
Скріншот коментарів Федишин, фото Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ось таким повинен бути День Святого Валентина, відома співачка ніжно привітала коханого.

Як повідомляв Знай.uа відома українська співачка потрапила до нічної ДТП: "В цей момент...".

Знай.uа писав, у Харкові п'яний як чіп водій зніс натовп людей: страшна аварія "за схемою" Зайцевої потрапила на камеру.