Відома російська модель, яка володіє дуже апетитними пишними формами, Анастасія Квітко, і яку прозвали російською Кардашьян, порадувала шанувальників новим оксамитово темним цибулею.

Відомо, що дівчина є зіркою Isntagram і моделлю plus size. Саме завдяки наливним форм Настя привернула увагу мільйонів шанувальників.

Щоб підігрівати інтерес до своєї персони, зірка намагається оновлювати профілі в соціальних мережах щодня, публікувати превью-кадри з фотосесій, а також любить хвалитися новими образами на відео. Про нову публікацію стало відомо завдяки кадрам з Tiktok.

Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok
Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok

Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok
Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok
Анастасія Квітко, скріншот: Tiktok

На цей раз дівчина вирішила з'явитися перед шанувальниками з легким макіяжем на обличчі, з рівним розпущеним волоссям і в незвичайному тісному комбінезоні чорного кольору. Скромний, проте вельми вдалий наряд, вигідно підкреслив пишні форми зірки. Дівчина позувала перед дзеркалом всіляко крутячись і демонструючи достоїнства своєї фігури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизна.

Як повідомляв Знай.uа пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.