Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала в прямому ефірі з українками смачний зелений борщ, а також розсіл для оселедця, позуючи лише в шовковій піжамі.

Ольга зазначила, що зелений борщ - її улюблена весняна страву, адже в ньому багато свіжої зелені, однак высловилася і з приводу хейтерів на її сторінці. Виявляється, незадоволені фолловери критикують Полякову за те, що вона готує на власній кухні з розпущеним волоссям і в неї не завжди чисто. Таким людям артистка порадила частіше дякувати життю за його подарунки.

Готуємо зелений борщ і розсіл для оселедця Сьогодні ділюся з вами моїм фірмовим рецептом найсмачнішої весняної страви - зеленого борщу із свіжої зелені! Дуже легкий і в той же час, насичений за смаком. І ще, паралельно приготуємо розсіл для оселедця в домашніх умовах! поділилася порадами Полякова

Фоловери не пройшли повз, завдячуючи красуні і закликаючи її не звертати уваги на негативні відгуки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.