Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу незвичайний знімок з нової фотосесії, на якому з'явилася в досить дивному образі.

Схоже, Маша сфотографувала себе сама, вона з'явилася перед камерою в темному вбранні, який схований за розпущеним волоссям. А ось на її обличчі яскравий макіяж з кокетливими чорними стрілками і кров з носа, яка потекла по губах і бороді, при цьому вона гордовито дивиться в кадр. Також на фото видно напис Vogue. А у підписі до світлини Марія написала: "Блін, місячні не звідти пххпхп. О, і до речі, справжня кров". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати ці фото, обсипаючи її жартами з приводу такого незвичайного способу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.