Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила веселе відео, показавши, що їй не доводиться нудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19, хоч красуня і не виходить з дому без потреби. Так, артистка на час повернулася додому до батьків, у рідний Васильків, допомагаючи рідним по господарству і записуючи ролик для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok.

BORED IN A HOUSE? #АГАЩАС P. S. Ви теж не помітили, як стали кріпаками Тіктока? поділилася емоціями Яна Шемаєва

Фолловери залишилися в захваті: "Єєєєє, Jerry Heil теж ходить з брудною головою в селі!😍😃", "Коли мамці насрати що ти певіца року😂😂😂", "Наша трудівничка🤩💓❤️😍🤩🤩🤣🤣😂😂🤣😂😂", "Зрозуміли,їжа,сон і так цілими днями і ночами🔥🙌👏", "Хех)) таке воно, життя поза кадром :)", "Ахахах трохи є😂 в погонею за трендовим відео ніби нічого не робимо) але тягати воду з криниці - неочікувано!) здивувала))", "Хах! Вау, круто 💓💓", "дуже гарно виглядаєш навіть коли прибираєш😆😍♥️🐼♥️", "Смішно😊👍".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше