Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість відсвяткувала своє 25-річчя 23 квітня разом з сестрою Белою і нареченим, екс-солістом One Direction Зейном Маліком, а вже 28 квітня у виданні TMZ з'явилася новина про те, що красуня чекає первістка. Інформацію видали нібито джерела, близькі до зіркової парочки, повідомляючи, що дівчина знаходиться на 20 тижні вагітності. Самі закохані й їх родичі поки ніяк не коментують чутки.

Варто нагадати, що Джіджі Хадід і Зейн Малік почали зустрічатися ще в 2015 році, познайомившись в Нью-Йорку. А ось у березні 2018 року парочка розлучалася, опублікувавши звернення до фанатів у Instagram. "Я завжди буду вдячна за любов, час і життєві уроки, які ми з Z розділили удвох", — писала Хадід. Всього через місяць закохані знову зійшлися, потім розлучилися в січні 2019 року, потім ще кілька разів сходилися і розходилися, а в лютому 2020 року офіційно заявили, що знову разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.