Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новими відео, на яких показала, як знімався її кліп "Брудні танці".

У ролику Аліна показала і себе, і героя своїх кліпів Романа Полянського, і знімальну групу, і масовку. Співачка згадала, що цей кліп знімався рік тому і, мабуть, на карантині вирішила показати, як це було. На відео можна побачити, як Гросу енергійно танцює з Романом, що видно і в самому кліпі. У підписі до публікації артистка написала: "Рівно рік, як я його зняла #ГрязныеТанцы вже майже 15 мільйонів переглядів. Спасибі вам. Шалено щаслива, що вам зайшло. Скоро новинка, яка, сподіваюся, вам сподобається не менше". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.